به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دوره تخصصی راه اندازی استارت آپ های فرهنگی در طول روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری در سالن جلسات آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه و به همت مرکز ارتباطات و امور بین الملل و با همکاری مرکز رشد حوزه های علمیه برگزار شد.
بر اساس این گزارش: رئیس مرکز رشد حوزههای علمیه در این همایش در خصوص زیستبوم فناورانه و زیست بوم دانش بنیان مطالبی بیان نمود.
شفیعی ضمن شرح فعالیت های لازم در مورد راه اندازی استارآپ های فرهنگی گفت: آشنایی با استارت آپ، فضاهای استارت آپی و کسبوکارهای نوین، ایدهها و نوآوریهای خلاقانه در عرصه فضای کسب و کار دینی اولین قدم ها برای راه اندازی چنین استارت آپ هایی است.
وی افزود: تدوین طرحها و برنامههای خلاقانه و رویکردهای نوین در عرصه ارائه محتوای دینی قدم بعدی در این گونه کسب و کارهاست.
شرکتکنندگان در ادامه به صورت کارگاهی طرحهایی را به عنوان تمرین تهیه و ارائه کردند و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر باباخان در ادامه این کارگاه تخصصی، در خصوص هنر جذب منابع مالی برای یک استارت آپ به بیان مطالبی در موضوعات شیوههای سرمایهگذاری، شیوههای طرح نویسی و شیوههای تدوین طرحها جهت ارائه به سرمایهگذار پرداخت.
مدیر صندوق توسعه کریمه قم سپس بایستههایی را که در طرح نویسی باید لحاظ شود برشمرد و به تفصیل شرح داد.
این دوره با هدف تقویت رویکرد حضور نظاممند تشکلهای بینالمللی حوزوی در فعالیتهای بینالمللی و توانمندسازی اقتصادی این تشکلها، به مدت دو روز از ساعت ۸ الی ۱۸ برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره دوزبانه فارسی-انگلیسی از سوی مرکز ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه اعطا شد.
نظر شما